Πολιτική Απορρήτου
Η παρούσα Δήλωση περί απορρήτου σας ενημερώνει σχετικά με τις πρακτικές που εφαρμόζουμε για την προστασία του απορρήτου και για τις επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας για τον τρόπο συλλογής των πληροφοριών σχετικά με εσάς και την online δραστηριότητά σας και για τον τρόπο χρήσης τους. Η εταιρία συμμορφώνεται με το πλαίσιο σχετικά με τη συλλογή, χρήση και διατήρηση προσωπικών δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι κανόνες μας διασφαλίζουν την κατάλληλη προστασία των προσωπικών δεδομένων σας κατά την επεξεργασία τους από εμάς και τους συνεργάτες μας.
1. Αντικείμενο της παρούσας δήλωσης περί απορρήτου
Η παρούσα δήλωση περί απορρήτου ισχύει για όλες τις τοποθεσίες Web, τους τομείς, τις υπηρεσίες, τις εφαρμογές και τα προϊόντα που ανήκουν στην www.casanatura.gr  της ελληνικής ανώνυμης εταιρείας «ΑΤΛΑΝΤΙΚ Μ. Ε.Π.Ε.», με την εξαίρεση ότι μια πολιτική ή δήλωση περί απορρήτου που αφορά ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, προϊόν ή υπηρεσία της www.casanatura.gr  ενδέχεται να υπερισχύει έναντι της παρούσας δήλωσης περί απορρήτου ή να λειτουργεί συμπληρωματικά ως προς αυτήν.

Συνδέσεις σε τοποθεσίες Web που δεν ανήκουν στην εταιρία
Οι τοποθεσίες ή υπηρεσίες της www.casanatura.gr  ενδέχεται να παρέχουν συνδέσεις προς εφαρμογές, προϊόντα, υπηρεσίες ή τοποθεσίες Web τρίτων για δική σας εξυπηρέτηση και πληροφόρηση. Εάν χρησιμοποιήσετε αυτές τις συνδέσεις, δεν θα βρίσκεστε πλέον στην τοποθεσία Web της εταιρίας. Η εταιρία δεν ελέγχει αυτές τις τοποθεσίες τρίτων ή τις πρακτικές τους περί απορρήτου, οι οποίες ενδέχεται να διαφέρουν από τις πρακτικές της εταιρίας. Δεν υποστηρίζουμε και δεν παρέχουμε καμία διαβεβαίωση σε ό,τι αφορά τις τοποθεσίες τρίτων. Τα προσωπικά δεδομένα που επιλέγετε να γνωστοποιήσετε ή που συλλέγονται από αυτά τα τρίτα μέρη δεν καλύπτονται από τη δήλωση περί απορρήτου της εταιρίας. Συνιστούμε να διαβάζετε την πολιτική περί απορρήτου κάθε τοποθεσίας με την οποία αλληλεπιδράτε, πριν επιτρέψετε τη συλλογή και τη χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών.
Ενδέχεται επίσης να παρέχουμε δυνατότητες μέσων κοινωνικής δικτύωσης που σας επιτρέπουν να μοιράζεστε πληροφορίες στα κοινωνικά σας δίκτυα και να αλληλεπιδράτε με την εταιρία σε διάφορες τοποθεσίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η χρήση αυτών των δυνατοτήτων ενδέχεται να οδηγήσει στη συλλογή ή την κοινή χρήση πληροφοριών σχετικά με εσάς, ανάλογα με τη δυνατότητα. Σας συνιστούμε να ελέγχετε τις πολιτικές και τις ρυθμίσεις απορρήτου στις τοποθεσίες κοινωνικής δικτύωσης με τις οποίες αλληλεπιδράτε, ώστε να είστε βέβαιοι ότι κατανοείτε ποιες πληροφορίες ενδέχεται να συλλεχθούν, να χρησιμοποιηθούν και να γνωστοποιηθούν από αυτές τις τοποθεσίες.

2. Συλλογή προσωπικών πληροφοριών
Η εταιρία συλλέγει, εξάγει και χρησιμοποιεί προσωπικές πληροφορίες προκειμένου να σας εξυπηρετεί καλύτερα και να εξατομικεύει την εμπειρία και την αλληλεπίδρασή σας με την εταιρεία. Αυτή η συλλογή γίνεται κατόπιν κατάλληλης ειδοποίησης και εξασφάλισης της δικής σας συναίνεσης και με τις απαραίτητες διαδικασίες των αρχών προστασίας δεδομένων, όπου απαιτείται.
Η εταιρία ενδέχεται να συλλέξει προσωπικές πληροφορίες από εσάς για την ολοκλήρωση διαφόρων συναλλαγών, όπως:
παραγγελίες προϊόντων ή υπηρεσιών, ενεργοποιήσεις και εγγραφές
δημιουργία προφίλ και επαλήθευση χρήστη
αιτήματα για πληροφορίες
συνδρομές σε υπηρεσίες μάρκετινγκ ή υποστήριξης
συμμετοχές σε διαγωνισμούς ή έρευνες
αιτήσεις άμεσης πίστωσης
αιτήσεις πρόσληψης
Στους τύπους προσωπικών πληροφοριών που μας παρέχετε ενδέχεται να περιλαμβάνονται:
στοιχεία επικοινωνίας, όπως το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, ο αριθμός τηλεφώνου και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας
οικονομικά στοιχεία, όπως ο αριθμός της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας ή άλλες πληροφορίες τιμολόγησης
αριθμός ταυτότητας που εκδίδεται από το κράτος
άλλες μοναδικές πληροφορίες, όπως αναγνωριστικά χρήστη και κωδικοί πρόσβασης, προτιμήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες, προτιμήσεις επικοινωνίας, εκπαιδευτικό και εργασιακό υπόβαθρο και δεδομένα σχετικά με το ενδιαφέρον σας για απασχόληση
σε μερικές περιπτώσεις, ενδέχεται να παρέχονται στην εταιρία τα εταιρικά στοιχεία επικοινωνίας σας από μια καθορισμένη οντότητα εντός της επιχείρησής ή της εταιρείας σας (όπως ένα μέλος του τμήματος IT)
Εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε κάποιο πρόγραμμα πληροφόρησης φίλων ή παρόμοιο πρόγραμμα που βρίσκεται στην τοποθεσία μας, θα σας ζητήσουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του φίλου σας, τα στοιχεία του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τον αριθμό τηλεφώνου του ή άλλα στοιχεία επικοινωνίας για να αποστείλουμε στο φίλο σας μια πρόσκληση συμμετοχής στο πρόγραμμα.
Εάν δημοσιεύετε, σχολιάζετε, εκφράζετε ενδιαφέρον ή παράπονα ή μοιράζεστε προσωπικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών, σε οποιοδήποτε δημόσιο φόρουμ σε μια τοποθεσία της εταιρία, κοινωνικό δίκτυο, ιστολόγιο ή άλλο φόρουμ τέτοιου είδους, πρέπει να γνωρίζετε ότι οποιαδήποτε πληροφορία υποβάλλετε ενδέχεται να αναγνωστεί, θεαθεί, συλλεχθεί ή χρησιμοποιηθεί από άλλους χρήστες αυτών των φόρουμ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επικοινωνία μαζί σας, την αποστολή μηνυμάτων ή για σκοπούς που δεν ελέγχονται ούτε από εσάς ούτε από την εταιρία. Η εταιρία δεν φέρει ευθύνη για τις προσωπικές πληροφορίες που επιλέγετε να υποβάλλετε σε τέτοια φόρουμ.
Εκτός από τις πληροφορίες που παρέχετε, η εταιρία ενδέχεται επίσης να συλλέξει πληροφορίες κατά την επίσκεψή σας σε μια τοποθεσία Web της εταιρίας, σε μια εφαρμογή που παρέχεται μέσω Web ή σε μια τοποθεσία Web που “υποστηρίζεται από” άλλη εταιρεία εκ μέρους της εταιρίας, μέσω των εργαλείων αυτόματης συλλογής δεδομένων, που περιλαμβάνουν προειδοποιητικά σήματα Web, cookie και ενσωματωμένες συνδέσεις Web. Αυτά τα εργαλεία συλλέγουν συγκεκριμένες πληροφορίες κίνησης που στέλνει το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε σε μια τοποθεσία Web, όπως τον τύπο και τη γλώσσα του προγράμματος περιήγησης, τους χρόνους πρόσβασης και τη διεύθυνση της τοποθεσίας Web από όπου μεταβήκατε. Ενδέχεται να συλλέξουν επίσης πληροφορίες σχετικά με τη διεύθυνση πρωτοκόλλου Internet (IP), το μοναδικό αναγνωριστικό της συσκευής σας, τη συμπεριφορά μεταβίβασής σας μέσω συνδέσεων (δηλαδή, τις σελίδες που βλέπετε, τις συνδέσεις που ακολουθείτε και άλλες ενέργειες που κάνετε σε σχέση με τις τοποθεσίες Web της εταιρία ή τις υποστηριζόμενες τοποθεσίες Web), καθώς και πληροφορίες προϊόντων. Η εταιρία ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσει ορισμένα από τα εργαλεία αυτόματης συλλογής δεδομένων για συγκεκριμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δελτία επικοινωνίας που αποστέλλει και επομένως ενδέχεται να συλλέξει πληροφορίες χρησιμοποιώντας αυτά τα εργαλεία όταν ανοίγετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή κάνετε κλικ σε σύνδεση που περιέχεται σε αυτό.  Η εταιρία συλλέγει επίσης πληροφορίες από πηγές που είναι διαθέσιμες δημοσίως ή στο εμπόριο και θεωρούνται αξιόπιστες. Οι πληροφορίες αυτές ενδέχεται να περιλαμβάνουν το ονοματεπώνυμο, τη διεύθυνση, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τις προτιμήσεις, τα ενδιαφέροντα και δημογραφικά δεδομένα/δεδομένα προφίλ.

3. Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας
Οι πληροφορίες που συλλέγονται από την εταιρία τη βοηθούν να κατανοήσει τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας και να σας προσφέρει μια συνεπή και εξατομικευμένη εμπειρία. Για παράδειγμα, η εταιρία ενδέχεται να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες σας για τους εξής σκοπούς:
για να σας βοηθήσει στην ολοκλήρωση μιας συναλλαγής ή παραγγελίας
για να αποτρέψει και να εντοπίσει απειλές για την ασφάλεια, απάτες ή άλλη κακόβουλη δραστηριότητα
για να επικοινωνήσει μαζί σας σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες
για να παρέχει και να βελτιώσει τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης και υποστήριξης
για να σας ενημερώσει σχετικά με νέες υπηρεσίες και οφέλη
για να παρέχει εξατομικευμένες προσφορές προώθησης
για να επιλέξει το περιεχόμενο που θα σας αποστείλει
για να εξατομικεύσει ορισμένες τοποθεσίες της στο Web
για τον υπολογισμό της απόδοσης πρωτοβουλιών μάρκετινγκ, διαφημίσεων και τοποθεσιών Web που “υποστηρίζονται από” άλλη εταιρεία εκ μέρους της εταιρία
για να σας δώσει τη δυνατότητα να συμμετάσχετε σε διαγωνισμούς και έρευνες
για να επικοινωνήσει μαζί σας σχετικά με προϊόντα ή υπηρεσίες της
Οι πληροφορίες πιστωτικής κάρτας χρησιμοποιούνται μόνο για την επεξεργασία πληρωμών και την πρόληψη απάτης. Οι πληροφορίες μισθού, αριθμού ταυτότητας που εκδίδεται από το κράτος και άλλες ευαίσθητες προσωπικές πληροφορίες δεν χρησιμοποιούνται για άλλο σκοπό από τους παρόχους οικονομικών υπηρεσιών ή την εταιρία και δεν θα διατηρηθούν περισσότερο από όσο χρειάζεται για τη παροχή των υπηρεσιών, εκτός εάν ζητήσετε εσείς να διατηρήσουμε τις πληροφορίες της πιστωτικής σας κάρτας για μελλοντικές αγορές.

4. Σε ποιους κοινοποιούμε τις πληροφορίες σας
Η CASA NATURA  της ελληνικής ανώνυμης εταιρείας «ΑΤΛΑΝΤΙΚ Μ. Ε.Π.Ε.»  δεν θα προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή μίσθωση των προσωπικών σας πληροφοριών σε τρίτους, με εξαίρεση των όσων περιγράφονται στην παρούσα δήλωση.

Η εταιρεία Casa Natura στο πλαίσιο συμμόρφωσης με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας
Δεδομένων 2016/679 καθώς και το εθνικό νομικό πλαίσιο (N4624/2019) που διέπει την
προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα τα οποία επεξεργάζεται είτε ως
Υπεύθυνος Επεξεργασίας είτε ως Εκτελών την Επεξεργασία, έχει θεσπίσει την παρούσα
πολιτική προκειμένου να κοινοποιούνται προς κάθε ενδιαφερόμενο ή εμπλεκόμενο στις
διαδικασίες διαχείρισης δεδομένων οι βασικές αρχές της εταιρείας.
Η Πολιτική της εταιρείας καθώς και το σύνολο των διαδικασιών της έχουν θεσπιστεί με
βάση τους παρακάτω πυλώνες αξιών:
1.  Τα προσωπικά δεδομένα αποτελούν μοναδική περιουσία κάθε φυσικού προσώπου και
πρέπει να προστατεύονται από την λανθασμένη ή μη εξουσιοδοτημένη επεξεργασία
2.  Η ιδιωτικότητα του κάθε φυσικού προσώπου είναι βασικό δικαίωμα του εκάστοτε
φυσικού προσώπου το οποίο σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να καταπατάται
3.  Ο βασικός τρόπος προστασίας των δεδομένων είτε είναι σε ηλεκτρονική είτε είναι σε
έντυπη μορφή είναι πρωτίστως η διασφάλιση της ελεγχόμενης πρόσβασης και η
διατήρηση κατάλληλων υποδομών για την επεξεργασία τους

 1. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να διαφυλάσσονται η ιδιωτικότητα, η ακεραιότητα, η
  διαθεσιμότητα και η ανθεκτικότητα των δεδομένων
  Η  εταιρεία επιλέγει τις διαδικασίες και τους μηχανισμούς ασφαλείας που θα υιοθετεί για
  κάθε επιμέρους υποδομή ή διεργασία εφαρμόζοντας ένα ευρύτερο στρατηγικό σχεδιασμό
  που βασίζεται στα παρακάτω στάδια:
 2. Αναγνώριση των δεδομένων και των ροών τους
 3. Αξιολόγηση υφιστάμενων πρακτικών βάσει νομικών απαιτήσεων
 4. Εκπόνηση DPIA για τον υπολογισμό του τελικού αντικτύπου των επιπτώσεων στα
  φυσικά πρόσωπα όπου αυτό χρειάζεται
 5.   Καθορισμό μηχανισμών βάσει των αποτελεσμάτων της παραπάνω ανάλυσης και
  υπολογισμό του εναπομείναντος ρίσκου
  Με βάση τα παραπάνω, προκειμένου η εταιρεία να είναι σε θέση να συμμορφώνεται τόσο
  με το νομικό πλαίσιο όσο και με τις αρχές που η ίδια θέτει για τη λειτουργία της, έχουν
  υιοθετηθεί όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ώστε να διασφαλίζεται το
  απόρρητο :
 6. Πολιτική ελέγχου φυσικής πρόσβασης στις εγκαταστάσεις της εταιρείας
 7.     Μέτρα ενεργητικής και παθητικής πυροπροστασίας
 8. Διαδικασίες επιλογής και αξιολόγησης προσωπικού (απαιτήσεις σε προσόντα και
  συστάσεις, υπογραφή συμβάσεων εχεμύθειας – εμπιστευτικότητας – τραπεζικού
  απορρήτου)
 9. Μέτρα προστασίας πληροφοριακών συστημάτων
  5, Διαδικασίες    συστηματικών    ελέγχων
 10. Πρακτικές  παρακολούθησης υποδομών  (συναγερμός  ασφαλείας, CCTV)
 11. Διαχείριση συνεργατών – προμηθευτών (διαδικασίες και κριτήρια για την επιλογή –
  αξιολόγηση, διενέργεια ελέγχων στους προμηθευτές και συνεργάτες, σύναψη
  δεσμευτικών συμβάσεων συνεργασίας με ειδικούς όρους περί εχεμύθειας –
  εμπιστευτικότητας – προστασίας δεδομένων)
  Εφόσον επιθυμείτε την άμεση επικοινωνία σας με τον υπεύθυνο προσωπικών
  δεδομένων της εταιρείας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το email webmaster@casanatura.gr ή το κεντρικό
  τηλέφωνο της εταιρείας.

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Ταυτότητα και στοιχεία επικοινωνίας του Υπευθύνου Επεξεργασίας
Η Casa Natura είναι ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας και δεσμεύεται να προστατεύσει τα
δικαιώματα των φυσικών προσώπων σε πλήρη εναρμόνιση με τον Γενικό Κανονισμό
Προστασίας Δεδομένων (GDPR).
Στοιχεία επικοινωνίας του Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων DPO
Ο Υπεύθυνος Προσωπικών Δεδομένων της Casa Natura είναι η Χριστίνα Χρίστοβα και
μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί του στο info@casanatura.gr
Οι πληροφορίες που συλλέγουμε για εσάς
Τα προσωπικά δεδομένα των πελατών μας περιλαμβάνουν: Στοιχεία ταυτότητας, στοιχεία
διεύθυνσης, φορολογικά στοιχεία και στοιχεία επικοινωνίας.
Πως θα χρησιμοποιηθούν τα προσωπικά σας δεδομένα
Στο πλαίσιο της διάθεσης των προϊόντων μας και την κάλυψη των φορολογικών μας
υποχρεώσεων.
Ποια είναι η νομιμοποιητική βάση επεξεργασίας των δεδομένων σας
Βάσει του άρθρου 6 του Κανονισμού, νομιμοποιητική βάση επεξεργασίας των δεδομένων
σας, αποτελεί η εκτέλεση σύμβασης (πώληση προϊόντων) και η έννομη υποχρέωση
(φορολογικά στοιχεία).
Ποιος λαμβάνει τα προσωπικά σας δεδομένα
Δεν γίνεται διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων, παρά μόνο στο πλαίσιο των
φορολογικών μας υποχρεώσεων.
Πόσο χρόνο θα διατηρηθούν τα δεδομένα σας
Τα αρχεία σας που περιέχουν προσωπικά δεδομένα, διατηρούνται στη βάση μας επί
10ετίας βάσει των διατάξεων περί παραγραφής, της φορολογικής νομοθεσίας.
Ποια είναι τα δικαιώματά σας
Έχετε το δικαίωμα της πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα, της αντίρρησης στην
επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, της διόρθωσης, της διαγραφής, του
περιορισμού και της μεταφοράς των δεδομένων σας.
Τυχόν αιτήματα ή αντιρρήσεις θα πρέπει να γίνονται εγγράφως στον υπεύθυνο
προσωπικών δεδομένων.
Ασφάλεια των δεδομένων σας
Στην Casa Natura έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα έτσι ώστε
τα δεδομένα σας να είναι ασφαλή.
Πως να κάνετε τα παράπονά σας
Αν θέλετε να ασκήσετε κάποιο από τα δικαιώματά σας μπορείτε, να επικοινωνήσετε με τον
Υπεύθυνο Προσωπικών Δεδομένων, στα παραπάνω στοιχεία επικοινωνίας.
Αν παραμείνετε δυσαρεστημένοι, έχετε το δικαίωμα προσφυγής στην Αρχή Προστασίας
Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα στην παρακάτω ιστοσελίδα:
https://www.dpa.gr/index.php/el/polites/katagelia_stin_arxi

PRIVACY POLICY

Identity of the Data Controller
Casa Natura is the Data Controller and is committed to protect the rights of the individuals
in complete accordance to the General Data Protection Regulation.
How to contact us
The person responsible for handling personal data for Casa Natura is HRISTOVA HRISTINA and
you can get in touch with him at info@casanatura.gr
What information we collect from you
Personal data we collect from our customers incluede: Identity data, address, fiscal data and
communication data.
How we use youe personal data
We use your personal data in the process of sale of goods and the fulfillment of our fiscal
obligations.
What is the legal basis for processing your personal data
Based on article 6 of the Regulation, legal basis for processing your data is fulfillment of a
contract (regarding the sale of goods) and legal obligation (fiscal data).
Who receives your data
We do not transfer your data to a third party, but for the fulfillment of our fiscal obligations.
What is the retention time for your data
Files containing your personal data are kept for 10 years, in compliance with fiscal
legislation.
What are your rights
With regards to your personal data, you have the right of access, the right to object to the
processing of your data (depending on certain conditions), the right to rectification, right
to erasure (depending on certain conditions), right to restriction of processing and the
right to data portability.
Any requests or objections should be done in writing and send to the person rwesponsible
for the processing of personal data, as mentioned above.
Security of your data
At Casa Natura we have undertaken all appropriate technical and organizational measures
to ensure that your data is safe.
How to exercise your rights or perform any complains relating to the processing of your
data
If you want to exercise your rights in relation to your data, you can communicate in writing
to the person responsible for processing your data, at the above mentioned communication
details.
If you remain unsatisfied with the answers, you have the right to lodge a complaint with the
Hellenic Data Protection Authority at the following link:
https://www.dpa.gr/index.php/el/polites/katagelia_stin_arxi

Casa Natura σin compliance to the General Data Protection Regulation 2016/679, as well
as the national legal framework as described by law 4634/2019 governing the protection
of personal data it processes as a Data Controller, has enacted this policy in order to
communicate to all interested parties the basic principles of the company.
The company’s Policy as well as the total of its procedures have been enacted in
accordance to the following set of values:
1.  Personal data are the property of its natural person and must be protected erroneous
or unauthorized processing
2.  The privacy of its natural person is a basic right of its individual that must never be
trumbled
3.  The basis of data protection, whether in electronic or paper form, is mainly the
assurance of access control and the appropriate infrastructure for their processing

 1. In any case, privacy, integrity and availability of personal data must be maintained
  The company chooses the procedures and the security controls it applies for each location
  or process, by implementing a wider strategic planning based on the following steps:
 2. Recognition of personal data and the corresponding dataflows
 3. Evaluation of the existing practices based on legal requirement
 4. Performance of DPIA to determine the impact of the processing to the freedoms
  and rights of the data subjects where necessary
 5.   Determination of the necessary controls, based on the above mentioned analysis
  and the calculation of residual risk
  According to the afore mentioned procedure, for the company to be able to comply both
  with the legal framework and the values it sets on its operation, all necessary technical
  and organizational measures have been adopted to ensure data privacy :
 6. Physical access policy
 7.     Passive and active firefighting measures
 8. Employee selection and evaluation procedures, including necessary competences,
  references, signing of a confidentiality agreement etc
 9. Information system security controls
  5, Systematic control procedure
 10. Building surveillance systems (security alarm, CCTV)
 11. Provider management (process and criteria for their selection and evaluation, non
  disclosure agreements and personal data protection contracts)
  If you desire to get in touch with the person responsible for the processing of personal
  data, you may use the email info@casanatura.gr or call through the company’s main
  switchboard